Kampanjen Miyazaki Akademi

2002-01-14

Adderat BESM-anpassning

2001-12-17

Första publicering

I denna rollspelskampanj spelar du en ung karaktär som just har blivit uttagen till en av huvudrollerna i en ny animeserie. Inspelningen ska snart börja, men du är inte redo för din första stora roll, för du saknar de kunskaper och kanske superkrafter som behövs för att du ska kunna spela den. Därför har Produktionsbolaget skickat dig till Miyazaki Akademi för utbildning.

Alla bra animeskådespelare utbildas på Akademier; utan en gedigen utbildning kommer man ingen vart. Akademien är det första steget för alla som vill vinna ära och berömmelse – för att inte tala om fabulösa rikedomar – i mangans och animens fantastiska värld. Att få superkrafter lockar förstås också.

Kampanjen kommer att vara utformad som en tv-serie, med ganska sammanhållen plot. Varje spelsession kommer att vara ett avsnitt i serien och präglas av någon speciell företeelse (undantaget de två första episoderna som kommer att vara introduktion). Fokus ligger på karaktärernas utveckling, relationer med varandra och med de främsta NPCerna, med inpass av fysisk handling. Kampanjen är inte tidsbegränsad, utan kommer att fortsätta så länge vi har roligt.

Systemet kommer med största sannolikhet att vara BESM (Big Eyes, Small Mouth) från Guardians of Order.

Att skapa en karaktär
BESM-anpassning: Skapa din karaktär
Kampanjmiljön
Intro till BESM (pdf)
Eposta spelledaren
----------------------------
Bilder till den nuvarande kampanjen